Uteplatsen

Att bygga en uteplats behöver inte vara så svårt, placera lite plattor på en hyffsad plan del av tomten lite trädgårdsmöbler så är det sedan klart. Men om då tomten inte är direkt plan, och de fåtal ställen den är plan på är på fel ställen? Då krävs det en hel del funderande, observerande av dagsljus, hur vinden oftast blåser, hur långt man vill gå, vad passar in på tomten och vad passar med befintliga byggnader.
Platsen hittade vi till slut men hur stor skulle den vara och vilken form?Den blev stor, den blev i flera olika former, den blev i tre plan, den blev rätt komplicerad för att vara den första uteplats vi bygger. Varför göra det lätt för sig? 🙂

Det finns fortfarande en hel del kvar och göra:

 • Räcket skall fixas
 • El kopplas in
 • Muren målas
 • Belysning
 • Trädgården runt omkring
 • etc…
 • Hur var det nu lätt, inte så avancerat o bygga en uteplats? Det blir vad man gör det till, riktigt roligt om än tagit ordentligt med tid 😉

  Stort tack till alla ni som hjälpte till!

  This entry was posted in Trädgård, Uteplats. Bookmark the permalink.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *