Gästrummet

I våras var det dags o ta tag i gästrummet ordentligt, med en till liten knodd på väg så var gästrummet (barnvakterna måste ha det bra (Tack alla!)) och sovrummet var det som var fokus på innan det var dags för minstingen att komma.

Gästrummet hade fått en uppfräschning från den tidigare ägaren, dock så satte vi igen en dörr när vi gjorde färdigt tv-rummet så åtminstone en vägg behövdes fräschas till. Dock så när man väl börjar så blir det lätt alltihopa, dvs riva bort plastmattan och masoniten från golvet, därunder så hittade vi ett snyggt undergolv, dock av tillräcklig bredd så det blev utmärkt att slipa.

I ena hörnet så gick avloppet till det gamla köket på övervåningen, ett avlopp som användes senast när vi ens var påtänkta. det var rätt kul att riva ordentligt 🙂

Den nya tapeten blev rätt intressant 😉 När man väl fått in möbler och saker på väggarna så blev det en bra bakgrund i det hela.

Förutom tapeter och golv så bytte vi avloppsröret till ett nytt, utifallat det kommer behövas ett någon gång i framtiden 🙂 Alla lister, socklar, foder och eluttag/brytare byttes ut så det blir enhetligt i hela huset.

This entry was posted in Bilder, Huset, Insidan. Bookmark the permalink.

One Response to Gästrummet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *