Sovrummet

Ibland tar det tid innan uppdateringarna kommer, det här är en sådan. Vi har under tiden sedan sovrummet iordningställdes fått tillökning av en st Alexander, vilket har effektivt sett till att all tid och ork för renovering etc har hamnat på hyllan.

I våras i samband med renoveringen av gästrummet så fixade vi även ordning på vårat sovrum. Förutom det vanliga med nytt ytskikt och ha samma socklar, foder, el-kontakter, brytare som i övriga huset så var det även dags att pröva lyckan som golvläggare, samt tilläggsisolera ytterväggen.

Det gick förvånansvärt bra med golvläggningen, det som stökade till det var att vi prompt ville ha en fris runt golvet, något som gör att man måste vara mycket noggran vid kapning av golvbärdorna. Det var kul och inte alltför svårt, förberedelserna var det som tog längst tid samt räkna ut hur längden på golvbrädorna skulle användas på mest ekonomiskt sätt.

This entry was posted in Bilder, Huset, Insidan. Bookmark the permalink.

One Response to Sovrummet

  1. Jessica Palm says:

    Kul att följa bygget på bloggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>