Kontoret

Kontoret som är på övervåningen och har norrljus har egentligen fått ett rätt mörkt tapetval, dock något vi tror vi kommer trivas med. Det som kommer att krävas är en ordentlig ljussättning i rummet, vilket lär bli nästa steg.

Genomgående i alla rum vi renoverar är att vi även byter ut elkontakter och målar snickerierna, samt taken där möjlighet finns. Ett par av rummen har pappspännda tak av sådan kvalite att de inte bör målas någon fler gång, då kommer de ramla ner. Så när det är dags o göra om rummen igen (10-20år) så är det även dags att ta tag i papptaken.

This entry was posted in Bilder, Huset, Insidan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>