TV-rummet

fick förutom nya tapeter (de gamla som ni ser hade en viss charm men inte alls i våran smak) ommålade snickerier, slipat golv även en dörr igenstängd. Det är ett av problemen med gamla hus, det sitter dörrar och fönster mitt på väggarna, ingen hänsyn är tagen till hur praktiskt det skall vara att möblera etc med dagens mått. Dock blir det estetiskt tilltalande speciellt från utsidan, jämfört med moderna funkisvillor som har fönster både högt och lågt och som ofta under historiens gång tappat lite av de vettiga proportionerna.

This entry was posted in Bilder, Huset, Insidan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>