Vardagsrum

 

är ett av de rum vi har gjort klart i vinter, nya tapeter och slipat om golvet. Golvet är behandlat först med lut innehållande lite vittpigment och därefter golvolja utan pigment. Vid första försöken och göra tvärtom så fick golven en grönaktig nyans, fungerade i och för sig bra ihop med kakelugnen men inte riktigt som vi tänkt oss.

Även eluttag och lampknappar etc har vi bytt ut till en mer enhetlig svart. Problemet med vita är att de är så olika vita, en del smutsvita andra betydligt renare. Det tillsammans med att basfärgen på foder och snickerier i allmänhet har vi valt till S-0502-Y (Stockholmsvitt).  En vit färg som är bruten, när man har den tillsammans med andra vita så kan den te sig smutsig etc.

This entry was posted in Bilder, Huset, Insidan. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *